Info

Stockholmshem har fixat 44  pallkragar och jord till innergården vid tvärbanan. Här odlar 16 grannar från och med våren 2011. Vill du också sätta nåt? Om det finns fler intresserade kanske Stockholmshem kan fixa mer plats… Maila namn, nummer eller idéer till odlastockholmshem@gmail.com.

Skriv gärna också om du har synpunkter på organisationen kring odlingarna.

Skicka gärna in bilder på odlingarna, så kan man se hur gården växer under året. Så här gör du:

Maila bilden (med eventuell text om vad den innehåller) till losa683cuqa@post.wordpress.com. Om du skriver något i ämnesraden så blir det en rubrik till inlägget.
Och om du vill publicera den i något av albumen skriver du [category ett] om det är en bild på lott nr. 1, [category två] om det är en bild på lott nr. 2 och så vidare. Då hamnar bilden i rätt fotoalbum.

I lådan bredvid uppgång 40 finns vattenkannor och spadar. I en av vattenkannorna finns nyckeln till vattenposterna.

Den dubbla pallkragen i gruppen längst bort mot tvärbanan funkar som kompost. Släng växtdelar och gammal jord här. Men inte matavfall, för att undvika dålig lukt.

 

§ Ett svar till Info

  • Johnf120 skriver:

    I like the helpful information you provide in your articles. Ill bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite certain I will learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next! bgkbaddcekgf

Lämna en kommentar